Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;

Την ίδια στιγμή που η χώρα ζει τις κρισιμότερες στιγμές της νεώτερης ιστορίας της, που κάθε κίνηση μπορεί να έχει δραματικά αποτελέσματα, κάποιοι έχουν επιλέξει να παίξουν το υπονομευτικό τους παιχνίδι οδηγώντας μας στον απόπατο. Πιθανόν βέβαια αυτός να είναι και ο απώτερος στόχος τους. Η οριστική ισοπέδωση της Ελλάδας ούτως ώστε να βρουν πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιήσουν την επανάσταση τους. Άλλωστε όπως είχε γράψει κάποτε και ο Αντώνης Πανούτσος στην Sportday η ελληνική αριστερά σε περιόδους κρίσης είναι “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”. Το αποτέλεσμα της κατάληψης της προβλήτας του λιμανιού από τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ είναι αποκαλυπτικό. Αντιγράφω από Τα Νέα:

“Τη διαγραφή του Πειραιά από τα λιμάνια προορισμού του κρουαζιερόπλοιου «Ζενίθ» στη Μεσόγειο εξετάζουν πλέον σοβαρά οι ισπανοί διαχειριστές του πλοίου, μετά τα προχθεσινά γεγονότα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Η διακοπή των δρομολογίων του “Ζενίθ” θα σημάνει για την Ελλάδα απώλεια εσόδων τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ και 400 θέσεις εργασίας», επισημαίνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να προστατεύσει τον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα από τον διασυρμό.”

Πρέπει επιτέλους όλοι εμείς που επιθυμούμε κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας να αντιδράσουμε. Δεν μπορούμε πλέον να τους αφήνουμε ανεξέλεγκτους. ΩΣ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: